Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan ZeeVanavond loop ik over het strand van Bloemendaal. Kevin wil de zonsonderdang aan zee zien. Ik loop blootvoets in het water. Mijn aandacht wordt getrokken door een setting die je niet verwacht op het strand: De mensen zitten hoog!

Er zitten 4 mensen aan een gedekte tafel. Wow! Ik loop naar hen toe en zeg hen dat ik het héél leuk vind. Ik loop verder, maar in mijn hart had ik een foto willen nemen. Ik vind het een beetje brutaal en doe het niet.
Op de terugweg zie ik hen nog zitten, zal ik stiekem een foto maken? Nee, ja? Nee! Ik loop naar hen toe en vraag of ik een foto mag nemen van hen en dat hun gezicht er niet op hoeft. Ik vertel dat ik coach ben en dat ik deze foto op mijn website wil plaatsen. Zij geven toestemming. Dit plaatje roept bij mij op: Vrijheid, leven en houden van jezelf en elkaar.

Bedankt lieve mensen voor deze foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *