Voor altijd dankbaar

Wandel meeOp het juiste moment in mijn leven ben ik Regina tegengekomen. Op het moment dat ik haar tegenkwam was ik al een tijdje overspannen en niet meer in staat om te werken en had ik geen sociale leven meer. Ik had mezelf letterlijk opgesloten van de buitenwereld. 
Door de huisarts ben ik doorverwezen naar de psycholoog, maar dit werkte niet voor mij. 


Tot op de dag van vandaag ben ik zeer dankbaar dat Regina in mijn leven kwam. Vanaf de eerste coaching sessie heb ik ervaren dat wij samen het doel gingen bereiken dat ik wilde bereiken en dat ik er niet meer alleen voor stond. Tijdens de coachingsgesprekken met Regina is zij altijd zeer betrokken geweest. Haar benadering is altijd rustig, aandachtig, professioneel, duidelijk en helder.

Het fijne is dat Regina nooit oordelend is, zij zal je nooit vertellen wat je moet doen maar helpen om zelf de juiste antwoorden te vinden op vragen. In gesprekken heeft zij mij laten zien hoe ik bepaalde zaken anders kan bekijken, maar zonder mij het gevoel te geven dat ik het eerder niet goed had aangepakt. Ik voelde me zo op mijn gemak tijdens de sessies en hebben dan ook een hoop gelachen. Regina heeft echt een hart voor de mens en staat letterlijk 24 uur per dag voor je klaar.

Voordat ik jou ontmoette zag ik door de bomen het bos niet meer. Je bent samen met mij op reis gegaan en ik kan nu echt zeggen dat ik mijn bestemming heb bereikt. Daarnaast heb je mij begeleid in het afscheid nemen van mijn ‘oude’ baan en ben ik nu gelukkig op mijn huidige werkplek. Ook heb je mij vertrouwen gegeven dat ik een studie aan kan en ik mezelf verder kan blijven ontwikkelen zonder dat ik teveel ‘hooi op mijn vork’ neem. Ik heb door jou echt stappen gezet en ben weer gaan leven. Voor je (niet echt, maar virtueel 🙂 ) staat een gelukkig mens die zichzelf weer, dankzij jou, (natuurlijk ga jij zeggen dat ik het zelf heb gedaan) zichzelf terug heeft gevonden. Ik voel me opgelucht, heb door de coaching sessies kracht gekregen en weet ook dat ik nog altijd op jouw hulp kan rekenen. 


Bedankt Regina, je bent echt een supercoach. Ik zal jou zeer zeker bij iedereen aanbevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *