Studente SPH

De studiebegeleiding van Regina heb ik als zeer positief ervaren.
Zij heeft mij heel erg geholpen met mijn studie.

Waar ik het allermeest aan had is dat zij mij dingen leerde door erover te praten. Als ik bijvoorbeeld mijn mening over een bepaald onderwerp moest geven en ik daar niet uit kwam, dan gingen wij samen over dat onderwerp praten en stelde zij mij daar vragen over waardoor ik eigenlijk zelf al heel veel informatie wist over dat onderwerp en ik daar dus zo mijn mening op papier kon zetten.

Ik vind ook dat ze heel duidelijk kan uitleggen op een hele fijne en rustige manier. Tijdens de uitleg schreef ze voor mij dingen op papier zodat ik alles thuis nog even na kon lezen.

Als ik mijn verslagen af had dan las zij het nog even voor mij door om te kijken of er geen spelfouten in zaten.

Ik ben haar super dankbaar voor al haar hulp, zonder haar had ik dit niet gekund.
Ik zou graag een paar leerpunten opschrijven, maar ik kan dat niet bedenken. Omdat ik echt heel erg tevreden ben over de manier van lesgeven.

Zij zegt geen dingen voor maar laat mij zelf nadenken waardoor ik veel meer leer.

De beste lerares die je je maar kan wensen.

Veel liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *