Over mij

Missie
Ook al zijn er tegenslagen in het leven, met de juiste hulp en instrumenten kun je er weer bovenop komen.

Als je op een pad loopt, kom je soms kiezelstenen tegen. Deze kleine stenen schop je eenvoudig weg. Even verderop kom je wat grotere stenen tegen. Het kost je meer moeite deze van het pad te halen. Als je nog grotere stenen tegenkomt, moet je twee handen gebruiken om ze van het pad af te dragen. Dan kom je een berg tegen. Om bovenop de berg te komen heb je hulp nodig. Hulp in de vorm van instrumenten of andere mensen. Zorg met passie is zo’n instrument.

Visie
De visie van Zorg met passie is om het beste uit de ander naar boven te halen door samen met diegene op ontdekkingsreis te gaan.

Iedereen heeft een talent. Bij de één is het helder; bij de ander nog niet. Samen ontdekken we wat jouw talent is. Vervolgens laten we het talent stralen en vermenigvuldigen, zodat je kunt zaaien in de levens van anderen.

Initiatiefnemer
Ik houd ervan om de ander te laten stralen. Mijn streven is om het beste in iemand naar boven te halen. Als coach, docente en verpleegkundige vind ik het belangrijk dat er een plek is waar mensen terecht kunnen met vragen over coaching en zorg. Zowel in de zorg als in het onderwijs coach ik een verscheidenheid aan cliënten. Van studenten tot ondernemers en van zakenmannen of -vrouwen tot particulieren.

Als 17-jarige begon ik als verpleeghulp. Ik studeerde eerst voor verpleegkundige en later volgde ik de specialistische opleiding Kinderverpleegkunde. Tijdens mijn opleiding en daarna vond ik het leuk om leerlingen te begeleiden en klinische lessen te geven. Zo rolde ik in het onderwijs, waar ik les gaf aan onder andere leerlingen van het voortgezet onderwijs en het MBO. Ik werk graag met mensen en vind het geweldig om anderen te begeleiden.

Mijn geloof in God is een drijvende kracht achter Zorg met passie. “God heeft iedereen talenten gegeven. Het is zonde om je talent te laten liggen. Als iemand met zijn of haar talenten aan de slag gaat, kan je de schoonheid en kracht van iemand laten zien.”